LEGO Minecraft 21164 - Korálový útes

Připomeňte si mimořádně populární on-line hru pro děti Minecraft v reálném světě s tvořivou stavebnicí Korálový útes od Lego Minecraft. 
EAN: 5702016913569
Kód 1: 21164LEG
Kód 2: 2221164
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Připomeňte si mimořádně populární on-line hru pro děti Minecraft v reálném světě s tvořivou stavebnicí Korálový útes od Lego Minecraft. Stavebnice Korálový útes od Lego Minecraft představuje tvořivý dárek pro hráče Minecraftu, který vdechne život podvodním dobrodružstvím pomocí Lego kostek. Model lze přestavovat donekonečna. Odolná sada od Lego Minecraft s populární postavou Alex, včetně potápěčské helmy, kouzelných kalhot a meče, a k tomu navíc utopenec, 2 čtverzubci (1 „nafouknutý“ a 1 normální) a další doplňky. Děti se připojí k odvážné hrdince Alex ze světa Minecraft, která se vydá pod hladinu moře ve snaze najít poklad ukrytý v barevném korálovém útesu. Zároveň bude muset odrazit překvapivý útok utopence. Udělejte hráčům Minecraftu radost stavebnicí z reálného prostředí jejich oblíbené hry. Perfektní překvapení pro hráče, kteří chtějí posunout zážitek ze hry Minecraft na další úroveň.

  • Sada měří přes 7 cm na výšku, 10 cm na šířku a 10 cm do hloubky – je tedy dostatečně malá na to, aby dokázala zabavit, ale také dostatečně velká na to, aby se vyjímala na výstavce.

  • Počet kostek: 92

Barevná scéna s korálovým útesem je plná autentických prvků z říše Minecraft a úžasných doplňků, jako je skrytá truhla s pokladem, uvnitř které na vás čeká ryba a perla. Tato sada od Lego Minecraft je vyrobena tak, aby byla odolná a umožňovala neomezené přestavování a snadné kombinování s ostatními stavebnicemi téže řady. Rozsáhlá řada stavebnic Lego Minecraft dává prostřednictvím postav, scén a různých funkcí vzpomenout na on-line hru Minecraft. A to vše je vyrobeno z odolných Lego kostek. 

Již od roku 1958 splňují Lego součástky ty nejpřísnější standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 12 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 92
Věk: Od 7 let
Načítám