LEGO Duplo 10957 - Hasičský vrtulník a policejní auto

Stavebnice Můj první zásah: hasičský vrtulník a policejní auto od Lego Duplo je edukační sada s barevnými kostkami různých tvarů a spoustou zábavných funkcí.
 
EAN: 5702016911282
Kód 1: 10957LEG
Kód 2: 2210957
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Můj první zásah: hasičský vrtulník a policejní auto od Lego Duplo je edukační sada s barevnými kostkami různých tvarů a spoustou zábavných funkcí. Tato sada určená pro batolata inspiruje ke kreativnímu hraní a podporuje rozvoj důležitých dovedností.

Stavebnice obsahuje sestavitelný vrtulník s funkční vrtulí a policejní auto s kostkou představující klakson (není hlučná). Barevné, různě tvarované kostky mají ideální velikost pro malé ručičky. Elementární stavitelské schopnosti zlepšují jemnou motoriku, záchranné mise rozvíjejí sociální a emocionální dovednosti a barevné dílky různých tvarů a zábavné funkce umožňují nápadité hraní.

  • Vrtulník měří přes 9 cm na výšku, 10 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Policejní auto měří přes 8 cm na výšku, 10 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 14

Součástí sady jsou stavitelské kartičky, na nichž jsou vyobrazeny modely ve skutečné velikosti. Děti tak mohou během stavění pokládat kostky přímo na předlohu, zatímco je rodiče učí poznávat barvy a tvary. Všechny stavebnice Lego Duplo byly chytře navrženy tak, aby obsahovaly dílky, které podněcují k neomezenému hraní. Podporují tak vývoj dětí a umožňují rodičům sdílet se svými ratolestmi vzácné okamžiky.

Sady od Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 14
Věk: Od 18 měsíců
Načítám