LEGO Duplo 10955 - Vláček se zvířátky

Všechny děti milují zvířátka, že? Dopřejte proto svému dítěti skvělou možnost, jak vstoupit do zvířecí říše s Lego Duplo stavebnicí Můj první vláček se zvířátky.
EAN: 5702016911121
Kód 1: 10955LEG
Kód 2: 2210955
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Všechny děti milují zvířátka, že? Dopřejte proto svému dítěti skvělou možnost, jak vstoupit do zvířecí říše s Lego Duplo stavebnicí Můj první vláček se zvířátky. Zaujměte malé děti stavebnicí Můj první vláček se zvířátky od Lego Duplo. Všestranná sada nabízí čtyři sestavitelná zvířátka velká tak akorát pro malé ručičky.

Stavebnice obsahuje sestavitelného slona (4 dílky), tygra (2 dílky), žirafu (3 dílky) a pandu (2 dílky), a k tomu navíc 4 vagónky na kolečkách. Děti mohou stavět a přestavovat model, měnit řazení vagónů a umisťovat do vláčku zvířata a vršit je na sebe. Přitom rozvíjejí jemnou motoriku a věnují se kreativnímu hraní. Rozkošná sada pro děti od 18 měsíců podporuje tvořivost, nápadité hraní a rozvoj důležitých dovedností. Výborně se hodí pro batolata.

  • Měří přes 14 cm na výšku, 45 cm na délku a 6 cm na šířku – ideální velikost pro malé ručky

  • Počet kostek: 15

Součástí sady jsou stavitelské kartičky, na nichž jsou vyobrazeny modely ve skutečné velikosti. Děti tak mohou během stavění pokládat kostky přímo na předlohu, zatímco je rodiče učí poznávat barvy a tvary. Různá zvířata jsou různě náročná na sestavení, takže malé děti mohou směle rozvíjet své dovednosti. Díky speciálním funkcím, jako je pohyblivý krk žirafy, bude hraní ještě zábavnější. Všechny stavebnice Lego Duplo byly prakticky navrženy tak, aby obsahovaly prvky, které podněcují k neomezenému hraní. Podporují tak vývoj dětí a umožňují rodičům sdílet se svými ratolestmi vzácné okamžiky.

Dílky stavebnic Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že děti svými malými ručkami snadno kostky uchopí, umístí i rozpojí – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 15
Věk: Od 18 měsíců
Načítám