Alltoys CZ Psí život

Rodinná stolní hra Psí život je ideální zábava pro všechny milovníky pejsků. Staňte se na chvíli psem a prožijte se svou rodinou či přáteli psí dobrodružství v ulicích. Pejsci se ve hře snaží získat a zahrabat tři kosti.
EAN: 9788074955099
Kód 1: 55099EPE
Kód 2: 55099EPE
46,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Rodinná stolní hra Psí život je ideální zábava pro všechny milovníky pejsků. Staňte se na chvíli psem a prožijte se svou rodinou či přáteli psí dobrodružství v ulicích. Pejsci se ve hře snaží získat a zahrabat tři kosti. V průběhu hry se však musí vyhnout odchytovému vozu útulku, očurávat lampy a tím značkovat své území, žebrat v restauracích, hrabat se v popelnicích, pít z fontánek, hašteřit se s ostatními psy nebo nosit noviny.

Součástí hry je herní plán, nabarvené figurky pejsků šesti různých plemen, model auta odchytové služby, hrací kostka, karty psů, karty činností psa, potřebné žetony (hlad, kost, popelnice, noviny, čůrání) a pravidla hry v češtině a ve slovenštině.

Figurky psů a model auta jsou do detailu propracované a krásně ručně nabarvené. Dětěm se líbí kouzelné výtvarné zpracování. Děti se během hry i v pravidlech poučí o psím životě. Hra Psí život je simulace života psů podle skutečnosti. Je lepší dříve koupit tuto hru a až poté štěně. Vlastnosti psů odpovídají charakteristickým rysům příslušných ras. V samotné hře není žádný text, pouze symboly a obrázky. Kdokoli se hru naučí za pár minut. Psí život je prostě psina.

Hra Psí život je určena pro 2 – 6 hráčů, je vhodná pro děti od 6 let, ale zvládají ji předškoláci.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Párty hry
Věk: Od 6 let
Načítám