Small Foot Skákací guma - 5 ks

Sada 5 pestrobarevných odolných skákacích gum v různých barvách je zajištěna dřevěnými motýlky, a tak se švihadla nezamotají.
EAN: 4020972018144
Kód 1: LE1814-1
296 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Sada 5 pestrobarevných odolných skákacích gum v různých barvách je zajištěna dřevěnými motýlky, a tak se švihadla nezamotají. Dobrá zábava o přestávkách ve škole či školce, doma na zahradě, v tělocvičně či na pláži.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje 5 ks skákacích gum

  • trénuje obratnost, kondici a vytrvalost

Parametry:

  • Rozměry: 200 x 1 x 0,5 cm

  • Materiál: guma, dřevěná ozdoba

  • Váha: 0,42 kg

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů.

Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám