Vilac Kovové kolečko - tyrkysová

Kovová kolečka pro malé zahradníky. Plastové úchopy a kolo pro lehčí manipulaci. Skvělá hračka, která děti učí péči o zahradu.
EAN: 3048700038074
Kód 1: V3807
1 421 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Kovová kolečka pro malé zahradníky. Plastové úchopy a kolo pro lehčí manipulaci. Skvělá hračka, která děti učí péči o zahradu.

Hlavní vlastnosti:

  • ideální velikost pro děti

  • rozvíjí motoriku, rovnováhu a vztah k přírodě

  • vyrobeno z kovu

Parametry:

  • Rozměry: 79 x 44 x 37 cm

  • Materiál: kov, guma

  • Váha: 2,50 kg

Výrobce Vilac se může pyšnit úzkou spoluprací s agenturou ADEME, francouzskou vládní organizací zabývající se širokou paletou činností vedoucích k ochraně životního prostředí. Historie této agentury sahá až do 70. let, do období ropné krize. Aktivně spolupracuje s politiky, veřejnými organizacemi, soukromou sférou i občany. Stojí za doporučeními, návrhy technických, metodických i finančních postupů, studiemi a osvětovými kampaněmi. Díky svému dlouholetému působení je ADEME uznávána jako důvěryhodná třetí strana poskytující záruky usilování o udržitelnou budoucnost. Zakoupením produktu výrobce spolupracujícího s touto agenturou může zákazník dát najevo svou vůli zachovávat životní prostředí prostřednictvím přísně posuzovaných postupů a klíčových inovací v celém procesu jeho utváření.

Již více než 100 let plní značka Vilac dětské sny. Společnost Vilac sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. Tato francouzská společnost vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky v klasickém, starodávném stylu s moderními barvami a vzory. Hračky Vilac jsou jedinečné, nikdy nevyjdou z módy a dokáží okouzlit všechny generace. Vilac pomáhá utvářet dětskou představivost svými radostnými ilustracemi či dizajny a reinterpretací klasických hraček, které se jen tak neopotřebují. Děti dostávají na Vánoce a narozeniny spousty hraček, většina z nich je však nezaujme na dlouhou dobu, láska k hračce se nenaplní. Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám