Small Foot Dřevěný notebook magnetický

Pište na klávesnici stejně jako dospělí! Dílky s písmenky, čísly a znaky mohou děti jednoduše přesouvat a vytvářet tak slova nebo řešit matematické problémy a to na magnetické destičce – displeji notebooku.
EAN: 4020972111937
Kód 1: LE11193
475 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pište na klávesnici stejně jako dospělí! S tímto dřevěným notebookem můžou mladí počítačoví nadšenci získat první zkušenosti s IT. Dílky s písmenky, čísly a znaky mohou děti jednoduše přesouvat a vytvářet tak slova nebo řešit matematické problémy a to na magnetické destičce – displeji notebooku. Křídou pak děti mohou kreslit obrázky nebo psát slova, které jednoduše smyjí houbičkou. V balení je také dřevěný smartfon. Notebook lze jednoduše přemísťovat a přepravovat díky jeho kompaktní velikosti.

Hlavní vlastnosti:

  • Kompakt velikost magnetické kreslící tabule v designu notebooku

  • Obsahuje 78 magnetů, 1 houbu, 1 mobilní telefon, 2 křídy, 1 dřevěný notebook

  • Balení obsahuje 83 dílků

Parametry:

  • Rozměry: 30 x 22 x 1,5 cm

  • Rozměry magnetky: 2 x 2 x 0,5 cm

  • Materiál: dřevo, plast, magnet

  • Váha: 0,57 kg

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky Small Foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin – dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky Small Foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám