Small Foot Dřevěné kostky pastelové - 50 ks

Klasika v trendy barvách! Set s 50 ks stavebních kostek jistě nadchne mladé stavební inženýry, mohou si vybrat kostky různých tvarů v jemných pastelových barvách.
EAN: 4020972117229
Kód 1: LE11722
20,46 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Klasika v trendy barvách! Set s 50 ks stavebních kostek jistě nadchne mladé stavební inženýry, mohou si vybrat kostky různých tvarů v jemných pastelových barvách. Děti mohou povolit uzdu své kreativitě, při stavění kostek si také procvičí motoriku. Kostky jsou vyrobeny z velmi kvalitního dřeva v designu, který je příjemný pro děti. Tyto krásné kostky jsou součástí produktové řady „Pastel“ a zaujmou vysokým viditelným podílem dřeva a moderním zabarvením v pastelových barvách.

  • Rozměry krychle: 3 x 3 x 3 cm

  • Rozměry obdélníku: 9 x 3 x 1,5 cm

  • Materiál: dřevo

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky Small Foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Počet dílků stavebnice: 50
Věk: Od 12 měsíců
Načítám