Bino Tabule oboustranná černá/bílá s doplňky

Tabule s dřevěným stojánkem by neměla chybět v žádném dětském pokojíku malého školáka. Na jedné straně si může váš malý malíř malovat křídami tak, jak to dělají velké děti ve škole, na straně druhé může tvořit pomocí barevných fixů.
EAN: 4019359836532
Kód 1: 82083653
Kód 2: 83653
680 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tabule s dřevěným stojánkem by neměla chybět v žádném dětském pokojíku malého školáka. Na jedné straně si může váš malý malíř malovat křídami tak, jak to dělají velké děti ve škole, na straně druhé může tvořit pomocí barevných fixů. Šetřete naše lesy a místo papíru využijte na malování magnetickou oboustrannou tabuli. Na jedné straně si může Váš malý malíř malovat křídami tak, jak to dělají velké děti ve škole, na straně druhé může tvořit pomocí barevných fixů. Když je potřeba, vše snadno setřete a kreativní práce Vašeho malého umělce může začít nanovo.

Hlavní vlastnosti:

  • tabule se stojanem, 3 ks barevných kříd, 1 ks fix a houbička

  • oboustranná pro křídy/fixy, magnetická

  • praktický odkládací stolek

Parametry:

  • Materiál: dřevo

  • Rozměry balení 39 x 50 x 6 cm

  • Rozměr kreslící plochy: 40 x 35 cm

  • Vhodné pro děti od 3 let

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám