Levenya Lina - plyšová panenka - 35 cm

Lina je roztomilá, na dotek velmi příjemná měkká panenka, která je tou nejlepší společnicí každé malé holčičky, která se ráda se svou panenkou mazlí a i usíná. 
EAN: 4823056510134
Kód 1: 3-K374A
349 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lina je roztomilá, na dotek velmi příjemná měkká panenka, která je tou nejlepší společnicí každé malé holčičky, která se ráda se svou panenkou mazlí a i usíná. Panenka je vyrobena z vysoce kvalitního hladkého lesklého plyše a je možné je ručně prát na 30 °C. Díky své velikosti a lehoučké váze je ideální panenkou pro malé holčičky.

  • Velikost: cca 35 cm

  • Kvůli ochraně před ušpiněním baleno v igelitovém sáčku

Levenya je značka plyšových panenek, zvířátek a různých roztomilých postaviček s nezaměnitelným designem a dokonalým opracováním, které jsou na trhu již skoro 20 let. Na výrobu plyšových panenek používá vysoce kvalitní hladký lesklý plyš, díky kterému jsou velmi příjemné a měkké na dotek, protože ani v obličeji nemají žádné plastové prvky. Vše je pouze vyšité. Velkou výhodou je i ruční praní na 30 °C. Značka Levenya je jednou ze tří značek, které vyrábí firma Levenya, jež má sídlo v oblasti Ivano-Frankivsk region na Ukrajině a působí na trhu již téměř 20 let. Jedná se o rodinnou firmu, která v dnešní době spolupracuje s designery z celého světa a vyrábí tak hračky zajímavé pro děti z různých zemí a kultur, protože se snaží přemýšlet o každém detailu u každé hračky.

Balení: 1 ks
Věk: Od 0 let
Načítám