Marina & Pau Panenka - koupací miminko New Born - holčička s fusakem - 21 cm

Ručně vyrobená vonící španělská panenka s celovinylovým tělem a realistickým vyobrazením miminkovských faldíků včetně pohlaví. 
EAN: 8435606202121
Kód 1: 5-212-AK
749 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ručně vyrobená vonící španělská panenka s celovinylovým tělem a realistickým vyobrazením miminkovských faldíků včetně pohlaví. Lehká dlouhodobá vůně panenky vydrží několik měsíců až let, dle intenzity případného namáčení do vody. Panenka je v případě řádného vysušení vhodná i ke koupání. Pokud by nebyla vysušená, na vinylu se může vytvořit plíseň a poškodit ji. 

  • Velikost: 21 cm

  • Baleno v dárkové designové krabici

  • Doporučený věk od 3 let

Společnost Marina & Pau je nedávný projekt skupiny lidí s více než 20 letou zkušeností v oboru hraček, zejména ve výrobě panenek, když výroba probíhala pod značkou Nines. Firma se nachází ve Španělsku, v tzv. TOY VALLEY, kde se od konce 19. století lidé věnují vytváření iluzí a samozřejmě nejkrásnějších panenek na světě. Při výrobě vždy používají tradiční metody, které tyto španělské panenky činí výjimečné. Mnohé zákazníky krom designu například osloví i svou jemnou vůní. Díky bohatým zkušenostem, kontaktům a práci mnoha lidí se jedná o nejrychleji rostoucí společnost v tomto sektoru ve Španělsku.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám