Levenya Víla Evelina - plyšová panenka - 53 cm

Víla Evelina je roztomilá, na dotek velmi příjemná měkká panenka, která je tou nejlepší společnicí každé malé holčičky, která se ráda se svou panenkou mazlí a i usíná. 
EAN: 4823056511766
Kód 1: 3-K427A
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Víla Evelina je roztomilá, na dotek velmi příjemná měkká panenka, která je tou nejlepší společnicí každé malé holčičky, která se ráda se svou panenkou mazlí a i usíná. Panenka je vyrobena z vysoce kvalitního hladkého lesklého plyše a je pratelná (ručně na 30 °C). Díky své velikosti a lehoučké váze je ideální panenkou pro malé holčičky.

  • Velikost: 53 cm

  • Nevhodné pro děti do 3 let

  • Panenka je balena v igelitovém sáčku, který slouží pouze jako ochrana před ušpiněním při přepravě

Levenya je značka plyšových panenek, zvířátek a různých roztomilých postaviček s nezaměnitelným designem a dokonalým opracováním, které jsou na trhu již skoro 20 let. Na výrobu plyšových panenek používá vysoce kvalitní hladký lesklý plyš, díky kterému jsou velmi příjemné a měkké na dotek, protože ani v obličeji nemají žádné plastové prvky. Vše je pouze vyšité. Velkou výhodou je i ruční praní na 30 °C. Značka Levenya je jednou ze tří značek, které vyrábí firma Levenya, jež má sídlo v oblasti Ivano-Frankivsk region na Ukrajině a působí na trhu již téměř 20 let. Jedná se o rodinnou firmu, která v dnešní době spolupracuje s designery z celého světa a vyrábí tak hračky zajímavé pro děti z různých zemí a kultur, protože se snaží přemýšlet o každém detailu u každé hračky.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám