JARNIVYPRODEJ

Puzzlika Puzzle - Výroba džínů - naučné dějové puzzle - 15 dílků

Víte, jak se vyrábí džíny? V krabičce naleznete 15 velkých pevných puzzlů tvořících jeden dějový celek. Na každé kartičce je zachycena určitá fáze výroby těchto nejznámějších kalhot na světě. 
50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 4823056514231
Kód 1: 2-14231
189 Kč cena s DPH
94 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Víte, jak se vyrábí džíny? V krabičce naleznete 15 velkých pevných puzzlů tvořících jeden dějový celek. Na každé kartičce je zachycena určitá fáze výroby těchto nejznámějších kalhot na světě. Puzzle je potřeba poskládat tak, aby byla zachována dějová posloupnost a vznikl příběh. Dějové puzzle je skvělá hra pro malé děti, která u nich rozvíjí logické myšlení, představivost, kreativitu, jemnou motoriku a různé poznávací znalosti.

  • Nevhodné pro děti do 2 let

  • Vyrobeno v Evropě

Puzzlika je novější značka dětských naučných a obrázkových puzzlů s moderním kreativním designem, která přináší pro malé děti aktivní učení formou zábavné hry. Naučné puzzle je skvělá hra, která u dětí rozvíjí logické myšlení, představivost, kreativitu, jemnou motoriku a různé poznávací znalosti. Puzzle jsou vyrobeny z velice pevného vícevrstvého kartonu s lesklým povrchem, což umožňuje i jejich otření vlhkým hadříkem, v případě znečistění. Karton byl vyroben z kvalitního, ekologicky pěstovaného dřeva, z oblasti Karpat, s velmi precizním opracováním. Všechny výrobky této značky mají německý certifikát TÜV a jsou vyrobeny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Výrobky jsou většinou certifikovány pro děti od 24 měsíců. Výrobky této značky zaujmou zákazníky i díky krásnému dárkovému balení. U kartonových výrobků je navíc součástí balení i jeden samotný zavěšený puzzle dílek. Značka Puzzlika je jednou ze tří značek, které vyrábí firma Levenya, jež má sídlo v oblasti Ivano-Frankivsk region na Ukrajině a působí na trhu již téměř 20 let. Jedná se o rodinnou firmu, která v dnešní době spolupracuje s designery z celého světa a vyrábí tak hračky zajímavé pro děti z různých zemí a kultur, protože se snaží přemýšlet o každém detailu u každé hračky.

Balení: 1 ks
Motiv: Ostatní
Počet dílků: 10 - 39 dílků
Věk: Od 2 let
Načítám