Albi Kouzelné čtení - Encyklopedie pro školáky

Nejrozsáhlejší kniha z edice Kouzelného čtení vás hravou formou provede 17 poučnými kapitolami lidského poznání.
EAN: 9788088317050
Kód 1: 35488
Kód 2: 35488
645 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nejrozsáhlejší kniha z edice Kouzelného čtení vás hravou formou provede 17 poučnými kapitolami lidského poznání. Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba.

Na světě je tolik pozoruhodných tvorů, míst, věcí a jevů, které je možné stále objevovat! S Encyklopedií pro školáky to bude hračka. Stačí přiložit kouzelnou tužku a vydat se za dobrodružstvím poznávání do sedmnácti různorodých kapitol, kterými vás provedou dva rozpustilí duchové. U každého obrázku zazní název, základní a rozšiřující informace, ale i zvuky a různé veselé hlášky a veršíky. 

Velkoformátová encyklopedie pro školáky obsahuje 17 kapitol: Vesmír, Neživá příroda, Počasí a podnebí, Rostliny, Živočichové, Přírodní rekordy, Lidské tělo,  Doprava, Literatura a hudba, Film a divadlo, Umění, Architektura a památky, Jídlo, Sport, Česká republika, Věda a vynálezy, Dějiny 20. století. Kniha je nabitá spoustou informací o těchto tématech, nechybí tři druhy kvízů a plno zajímavých zvuků. 

Ilustrace: Anna „AŇOS“ Kubecová
Text: Dagmar Jandová
Namluvili: Zuzana Maxa, Michal Stejskal a Ondřej Havel

Vzniklo ve spolupráci se studiem Soundlab.

Kniha Encyklopedie pro školáky obsahuje přes 6500 zvukových stop.

Elektronická ALBI tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně. 

 

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Kreativní, Vzdělávací
Věk: Od 6 let
Načítám