Mindok Mandala

Mandala je elegantní logická hra pro dva hráče, v níž budete pomocí karet barevných písků sestavovat mandaly a následně je zase rozebírat. Při rozebírání mandal budete vytvářet svou sbírku karet, které pro vás budou mít různé hodnoty.

EAN: 8595558304127
Kód 1: 412
489 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ponořte se do světa mandal, věčného cyklu života, smrti a znovuzrození. Mandala je elegantní logická hra pro dva hráče, v níž budete pomocí karet barevných písků sestavovat mandaly a následně je zase rozebírat. Při rozebírání mandal budete vytvářet svou sbírku karet, které pro vás budou mít různé hodnoty. Mandala je označení pro prastarý posvátný rituál, při němž je symbolický obraz světa z barevných písků nejprve vytvořen a následně ceremoniálním způsobem o meditační seanci zničen. Písek použitý k vytvoření mandaly je posléze vsypán do řeky, čímž je navrácen do věčného koloběhu života, smrti a znovuzrození.

Hra se odehrává poněkud netradičně na měkké hrací podložce, která vyobrazuje dvě mandaly. Jedna polovina patří vám, druhá protihráči. Do středu mandal - do hor - a mimo ně budete postupně vykládat barevné karty. Podle toho, kam karty vyložíte, smíte do ruky dobírat karty další. Jakmile je mandala kompletní, tj. jakmile je složena ze všech dostupných barev, dojde k jejímu zboření. To probíhá tak, že si hráči z mandaly odebírají karty a umísťují je na pozice na své straně hrací podložky. Karty umístěné mimo mandalu propadnou. Pro závěrečné skóre bude důležitá pozice jednotlivých barev, jak je hráči umístili na svou stranu podložky, a počet karet dané barvy, které mají nashromážděny ve svém balíčku. Jak to již u podobných her bývá, je tu prostor pouze pro taktiku. Na druhou stranu pravidla jsou opravdu brnkačka.

Hra obsahuje:

  • 1 herní podložku

  • 110 karet barevných písků (po 18 v 6 barvách)

  • 2 přehledové karty

Hra je určena pro 2 hráče od 10 let.

Doba hraní: cca 20 minut

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry, Logické, Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám