Dino Harry Potter: Turnaj tří kouzelníků

Přijměte výzvu Turnaje tří kouzelníků a vstupte do bludiště plného kouzelných stvoření a magie. Buďte první, kdo projde bludištěm a získá pohár.
EAN: 8590878623880
Kód 1: 32623880
Kód 2: 21623880
359 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přijměte výzvu Turnaje tří kouzelníků a vstupte do bludiště plného kouzelných stvoření a magie. Buďte první, kdo projde bludištěm a získá pohár. Ale buďte opatrní, na akčních políčkách můžete potkat pomoc, ale i překážky, které mohou pořadím řádně zamíchat.

CÍL HRY: Jako první z hráčů dostat všechny čtyři vaše figurky do CÍLE.

PŘÍPRAVA HRY: Zamíchejte karty bludiště a položte je na hromádku vedle hrací plochy lícem dolů. Každý hráč si vezme 4 figurky jedné barvy a postaví je na 4 políčka označená „START“. Každý hráč hodí kostkou. Ten, kdo hodí nejvyšší číslo, začne hru. Hráči se ve hře pravidelně střídají ve směru hodinových ručiček.

PRŮBĚH HRY: Než může hráč pohnout figurkou ze svého políčka START a vydat se na stezku bludištěm, musí hodit „6.” Když se mu to podaří, postaví jednu figurku na vstupní políčko do bludiště. Nato hází ještě jednou. Všechny figurky se po hrací desce musí pohybovat ve směru hodinových ručiček, pokud karty bludiště nestanoví jinak. Pokud hráč během hry hodí „6”, může buď uvést novou figurku do hry, nebo posunout jinou, která už je na cestě.

Pokud hráč hodí „6”, vždycky hraje ještě jednou jako bonus. Pokud figurka dojde na políčko, které už zabírá soupeř, musí soupeř vrátit svou figurku na start, a může ji znovu uvést do hry, jedině když hodí „6”. Pokud figurka dojde na bílé políčko se symbolem karty, musí si hráč vzít z hromádky vrchní kartu bludiště a řídit se pokyny, které jsou na ní uvedené. Pak odhodí kartu bludiště na hromádku vyřazených. Když figurka obešla celou hrací plochu, může se vydat do cíle. Figurky soupeřů na tyto políčka nesmějí. Aby figurka mohla do cíle, musí hráč hodit přesně to číslo, které je zapotřebí.

KONEC HRY: Vyhrává hráč, který jako první dostane všechny své figurky do cíle.

Obsahuje:

  • 1 plastovou hrací desku se zabudovanou házecí kostkou

  • 16 figurek

  • 48 karet bludiště

  • pravidla

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 5 let.

Rozměr herního plánu: 26 x 26 cm

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Párty hry
Věk: Od 5 let
Načítám