LEGO Speed Champions 76899 - Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

Fanoušci závodních aut si jistě rádi sestaví tyto repliky vozů Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO a Lamborghini Urus ST-X od Lego Speed Champions. 
EAN: 5702016618358
Kód 1: 2276899
Kód 2: 76899LEG
1 425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci závodních aut si jistě rádi sestaví tyto repliky vozů Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO a Lamborghini Urus ST-X od Lego Speed Champions. Díky dvěma parádním závodním autům, která jsou součástí této stavebnice, si děti mohou přehrávat epické závody nebo si Lego repliky hrdě vystavit v pokojíčku.

Zábava spočívá v detailech. Model závodního vozu Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO, který je novinkou pro leden 2020, se účastní nejrychlejšího šampionátu vozů stejné značky na světě a může se pochlubit realistickými detaily, včetně žraločí ploutve a čelního difuzoru. Další novinkou je model vozu Lamborghini Urus ST-X. Jedná se o první závodní vůz Super SUV na světě, který se účastní závodů jak na silnici, tak v terénu. Prožijte akci v den závodu!

Modely závodních aut řady Speed Champions jsou nyní o 25 % větší. Model Lamborghini Huracán měří 5 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku. Obě auta mají perfektní velikost na to, aby bylo možné hrát si s nimi doma i na cestách.

Počet dílků: 659

Sady s modely od Lego Speed Champions umožní automobilovým nadšencům všech věkových kategorií postavit si miniaturní verze oblíbených vozů z Lego kostek a znovu prožít vzrušení a napětí ze závodní dráhy. Tyto vzrušující modely aut, které představují novinku pro leden 2020, jsou nyní větší a autentičtější než kdy dřív.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám