LEGO Star Wars 75273 - Stíhačka X-wing Poe Damerona

Nechte vaše dítě hrát si na hrdinu Odboje Poe Damerona s touto stíhačkou X-wing! Fanoušci si zamilují elegantní design, který představuje novinku pro leden 2020, stejně jako stíhačku X-wing z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. 
EAN: 5702016617191
Kód 1: 2275273
Kód 2: 75273LEG
2 495 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Nechte vaše dítě hrát si na hrdinu Odboje Poe Damerona s touto stíhačkou X-wing! Fanoušci si zamilují elegantní design, který představuje novinku pro leden 2020, stejně jako stíhačku X-wing z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera. Nabízí spoustu prvků inspirujících k hraní – nastavitelná křídla pro režim letu a útoku, vystřelovací funkce, zatahovací podvozek a mnohem víc! Bitvy Odboje proti Prvnímu řádu! Tato parádní stíhačka obsahuje 3 minifigurky se zbraněmi – Poe Damerona, rytíře z Renu a Jannah – a k tomu navíc droida R2-D2 pro přehrávání bitev mezi Odbojem a Prvním řádem.

Připojte se k flotile Odporu s touto úžasnou stíhačkou X-wing! Vylezte do kokpitu s Poe Dameronem. Zkontrolujte, zda je R2-D2 pohodlně na svém místě, a pak odstartujte! Až uvidíte síly Prvního řádu, přepněte křídla do režimu útoku a palte z vystřelovačů a pružinových vystřelovačů. Pak pokračujte v boji na zemi proti rytíři z Renu s úžasnými zbraněmi Jannah. Tuto bitvu musíte vyhrát!

Tato stavebnice, která představuje tip na epický dárek pro všechny mladé fanoušky filmů Star Wars, je vhodná pro samostatné i skupinové hraní. Pro ještě větší akci přidejte sadu 75272 Sithská stíhačka TIE. Akce ze ságy Star Wars ve stylu Lego stavebnic! Společnost LegoGroup vyrábí repliky kultovních bojových lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již od roku 1999. Tato řada obsahující pestrou škálu sad, které ohromí fanoušky všech věkových kategorií, zaznamenala obrovský úspěch. Zábava čeká i na vás!

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám