LEGO Star Wars 75272 - Sithská stíhačka TIE

Otevřete malým dětem bránu do galaxie plné dobrodružství s tímto vysoce elegantním Lego modelem sithské stíhačky TIE z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera! 
EAN: 5702016617184
Kód 1: 2275272
Kód 2: 75272LEG
1 695 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Otevřete malým dětem bránu do galaxie plné dobrodružství s tímto vysoce elegantním Lego modelem sithské stíhačky TIE z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera! Nabízí kokpit pro minifigurku, takže si děti mohou hrát na pilota stíhačky TIE Prvního řádu a pálit z pružinových vystřelovačů. Je zde také dokovací věž umožňující start a přistání… nebo vystavení tohoto parádního modelu. Bitvy Prvního řádu proti Odboji!

Zahajte misi Prvního řádu s touto super rychlou sithskou stíhačkou TIE! Připravte kosmickou loď v dokovací věži. Naskočte do kokpitu a odleťte do boje. Zařaďte nejvyšší rychlost a palte z pružinových vystřelovačů! A akce nekončí ani po přistání. Prostřílí se hrdina Odboje Finn k vítězství, nebo získá navrch temná strana? Je to na vás!

Tato stavebnice, která představuje skvělý tip na dárek pro děti, rovněž obsahuje 3 minifigurky – pilota stíhačky TIE Prvního řádu, rytíře z Renu a Finna – s úžasnými zbraněmi, které děti inspirují k přehrávání vlastních bitev Prvního řádu s Odbojem. A pro ještě více vzrušujících herních možností můžete přidat model 75273LEG Stíhačka X-wing Poea Damerona. Spousta lásky pro sady od Lego Star Wars! Společnost Lego Group vyrábí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí a řada Lego Star Wars zaznamenala obrovský úspěch. Všichni ji milují!

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám