LEGO Super Mario 71372 - Obleček kocoura – vylepšení pro Maria

S tímto doplňkovým setem Lego Super Mario přidají děti svému hrdinovi kočičí schopnosti. 
EAN: 5702016618518
Kód 1: 2271372
Kód 2: 71372LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

S tímto doplňkovým setem Lego Super Mario přidají děti svému hrdinovi kočičí schopnosti. V setu naleznete interaktivní obleček pro Lego Maria (figurka není součástí balení), který mu dává schopnost chodit po stěnách a sbírat ještě více digitálních mincí. Někdy dokonce zamňouká nebo zapřede. Toto unikátní doplňkové příslušenství představuje skvělý dárek pro děti, které vlastní figurku Lego Maria ze startovacího setu Dobrodružství s Mariem (71360LEG).

Obleček umožní spouštět jedinečné zvuky a obrazy na displeji Maria. Když je Lego Mario vybaven tímto oblekem, mňouká a přede. A navíc získá schopnost chodit po vertikálních překážkách a sbírat tak ještě více digitálních mincí. Tento sběratelský Lego set s 11 dílky představuje skvělý dárek k narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti a fanoušky ve věku od 6 let, které si takto mohou užít ještě více legrace s jejich startovací stavebnicí Dobrodružství s Mariem (71360LEG) a rozšiřujícími sety.  Startovací stavebnici Lego Mario můžete rozšířit o další sady doplňků, včetně setů Ohnivý Mario – obleček (71370LEG), Létající Mario – obleček (71371LEG) a Stavitel Mario – obleček (71373LEG). 

Stavějte a hrajte si Návod na stavění této LEGO stavebnice naleznete jak v krabici, tak v bezplatné aplikaci Lego Super Mario. Aplikace také slouží jako bezpečné prostředí, ve kterém děti mohou sdílet své výtvory, a obsahuje nápady na kreativní hraní a spoustu dalšího. Soutěžte a bavte se Sběratelské stavebnice Lego Super Mario jsou vhodné jak pro samostatné hraní, tak k soutěžení s kamarády či rodinou a jsou zárukou napínavého dobrodružství s oblíbeným videoherním hrdinou ve skutečném světě. Startovací set, rozšiřující sety a doplňkové balíčky poskytnou fanouškům neomezené kreativní možnosti při vytváření vlastních úrovní.

Rozměry kusového balení: 9 x 12 x 4 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám