LEGO Technic 42114 - Kloubový dampr Volvo 6x6

Realistická replika největšího kloubového dampru společnosti Volvo od Lego Technic představuje parádní stavebnici pro děti, které milují těžké stroje.
EAN: 5702016617528
Kód 1: 2242114
Kód 2: 42114LEG
6 055 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Realistická replika největšího kloubového dampru společnosti Volvo od Lego Technic představuje parádní stavebnici pro děti, které milují těžké stroje. Vůz je poháněn 1 velkým úhlovým motorem, 1 motorem XL, 1 motorem L a kostkou Smart Hub ovládanou prostřednictvím Bluetooth pro autentickou funkčnost.

Prozkoumejte nové možnosti hraní s naší aplikací. Aplikace Lego Technic CONTROL+ dětem umožní usednout do kabiny vozu a prozkoumat všechny jeho realistické funkce. Pomocí různých ovládacích obrazovek můžete jezdit dopředu, dozadu, zatáčet, měnit rychlost a řadit rychlostní stupeň nebo vyklopit náklad. Děti také získají řídicí panel na míru s autentickým ovládáním. Výzvy a odměny malým stavitelům pomohou rozvíjet jejich řidičské dovednosti a v aplikaci nechybí spousta inspirativního obsahu, který mohou prozkoumat.

Autentické detaily inspirují ke kreativnímu hraní. Modely stavebních vozidel Lego Technic jsou ideální pro Lego fanoušky připravené na novou výzvu, kteří si chtějí postavit věrné repliky skutečných strojů.

Rozměry kusového balení: 48 x 58 x 12 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 11 let
Načítám