LEGO Friends 41428 - Plážový domek

Vypravte své malé stavitele na letní dobrodružství se sadou Lego Friends Plážový domek. 
EAN: 5702016619133
Kód 1: 2241428
Kód 2: 41428LEG
1 245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vypravte své malé stavitele na letní dobrodružství se sadou Lego Friends Plážový domek. 

Tento model plážového domku z kostek dětem umožní ponořit se do nápadité hry na motivy letních prázdnin. Děti si mohou hrát na to, že připravují hamburger v kuchyni, plují na šlapadle, surfují nebo nahánějí drzého kraba, který jim ukradl foťák. Nekonečný západ slunce Tato sada se 444 dílky vám doma vykouzlí léto i v zimě.

Součástí modelu je venkovní sprcha a koupelna, kde se dívky mohou přichystat na párty. Střecha ukrývá terasu s DJským pultem, reproduktory, světly a keyboardem. Během svých her děti protancují celou noc na pláži s kamarády. A až budou kamarádky unavené, můžou si jít odpočinout do ložnice, ve které nechybí dvě postele a stůl. Přijďte na párty kamarádek Lego Friends. Vezměte děti do světa Lego Friends. Nechte je zkoumat své zájmy a vášně s Olivií, Miou, Stephanie, Emmou a Andreou. Tady si zaručeně najdou spoustu kamarádů.

Plážový domek měří přes 17 cm na výšku a 21 cm na šířku.

Počet dílků: 444

Součástí této Lego stavebnice je jednoduchý návod na stavění, díky kterému model zvládnou bez cizí pomoci postavit všechny děti od 6 let, které tak získají důvěru ve vlastní tvůrčí schopnosti. Představte své malé stavitelce svět Lego Friends. V městečku Heartlake čeká děti vřelé přivítání. Můžou zde totiž dosáhnout všeho, po čem jejich srdce touží, a to navíc po boku svých nejlepších kamarádů. 

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám