LEGO Friends 41398 - Stephanie a její dům

Otevřete nejmenším stavitelům dveře do světa rodinných příběhů se sadou Lego Friends Stephanie a její dům.
EAN: 5702016618853
Kód 1: 2241398
Kód 2: 41398LEG
889 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete nejmenším stavitelům dveře do světa rodinných příběhů se sadou Lego Friends Stephanie a její dům. Mohou si hrát se Stephanie v jejím pokojíku nebo přehrávat různé scénky s jejími rodiči a pejskem Dashem.

Prozkoumejte celý dům. Horní patro domu lze sundat, díky čemuž se děti snadno dostanou ke všem doplňkům a detailům v přízemí. To je ideální řešení pro dvě kamarádky, které by si chtěly hrát společně – každá bude mít jedno patro pro sebe! Dům ukrývá spoustu roztomilých funkcí, které modelům vdechnou život, a houpačka na zahradě zaručí, že minipanenky nebudou trávit celé dny jen uvnitř.

Model se skládá ze 170 dílků a měří přes 16 cm na výšku a 12 cm na šířku.

Ideální stavebnice pro předškoláky. Tato Lego sada z řady 4+ představuje skvělý způsob, jak předškoláky naučit stavět. Součástí jsou dvě začátečnické kostky, díky kterým děti model hravě postaví a získají tvůrčí sebejistotu. Pro tuto stavebnici je v Lego aplikaci s návody na stavění k dispozici také návod Instructions PLUS, v němž si děti mohou model digitálně zobrazovat, a rozvíjet tak svou představivost a stavitelské dovednosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 8 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám