LEGO Creator 31097 - Zverimex s kavárnou

Děti si užijí kreativní zábavu se stavebnicí 3v1 Lego Creator Zverimex s kavárnou
EAN: 5702016367911
Kód 1: 2231097
Kód 2: 31097LEG
1 779 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si užijí kreativní zábavu se stavebnicí 3v1 Lego Creator Zverimex s kavárnou, která nabízí dvoupodlažní budovu s kavárnou v přízemí, kuchyní v patře a terasou na střeše, a k tomu navíc třípatrový dům se zverimexem, bytem a střešní terasou. V barevném domě tě čeká propracovaný interiér se zvířátky z kostek, jako je pes, tukan nebo myš.

Rozjeď si své podnikání a otevři si zverimex nebo kavárnu. V kuchyni v horním patře napeč nějaké lahodné croissanty a o patro níž s nimi můžeš obsloužit hladové zákazníky v kavárně a na venkovním posezení. V sousedním zverimexu se můžeš starat o rybičky, tukana, roztomilého pejska a myšku. Pak jdi o patro výš a dopřej si relax v bytě s pohovkou a televizí anebo se vydej do nejvyššího patra s ložnicí a balkonem. Potom vyber peníze z bankomatu a dopřej si vynikající párek v rohlíku v blízkém stánku. Celý model domu můžeš přestavovat, jak jen budeš chtít. Až si budeš chtít užít zcela nové dobrodružství, můžeš dům přeskládat na několikapatrovou banku nebo na tržiště s tramvají!

  • Zverimex a kavárna měří přes 25 cm na výšku, 20 cm na šířku a 22 cm do hloubky.

  • Banka měří přes 28 cm na výšku, 12 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

  • Tržiště měří přes 12 cm na výšku, 29 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

  • Tramvaj měří přes 11 cm na výšku, 11 cm na délku a 3 cm na šířku.

Počet dílků: 969

Ideální sada pro hodiny kreativního stavění. Sady Creator 3v1 ti nabízí tři různé stavitelské a herní zážitky. Postav si zverimex a kavárnu a až budeš chtít zažít něco nového, přeskládej je na několikapatrovou banku nebo trh s tramvají. Součástí sady jsou 3 minifigurky, které jsou připravené na spoustu zábavy a dobrodružství v centru města.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám