LEGO City 60251 - Monster truck

Děti s vášní pro rychlá vozidla si zamilují tuto sadu Lego City Monster Truck. 

EAN: 5702016617856
Kód 1: 2260251
Kód 2: 60251LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti s vášní pro rychlá vozidla si zamilují tuto sadu Lego City Monster Truck. Mladí závodníci mohou ukázat své schopnosti při řízení a předvádět smyky, dlouhé skoky a úžasná přistání při závratných rychlostech. Díky cool výzdobě v podobě příšery s ostrými zuby si děti tento barevný model monster trucku rády vystaví.

Vruum! Vruum! Usedněte za volant tohoto úžasného LEGO® City Monster trucku s obrovskými pneumatikami a cool výzdobou ve stylu příšery s ostrými zuby! Prohánějte se nad zemí rychlostí světla! Předvádějte fantastické smyky, dech beroucí skoky a úžasná přistání! A až předvedete své schopnosti při řízení monster trucku, vraťte se zpátky do Lego City a pochlubte se s tímto úžasným vozidlem!

  • V sestaveném stavu měří Lego City monster truck přes 6 cm na výšku, 10 cm na délku a 6 cm našířku. Je v něm tedy dost místa pro minifigurku řidiče.

Počet dílků: 55

Návod na stavění pro tento monster truck od Lego City najdete v krabici. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry!

Děti vyrůstají obklopené úžasnými vozidly, která se prohánějí po souši, ve vzduchu i na vodě. Se sadami od Lego City Skvělá vozidla si budou moci prohlédnout svá oblíbená vozidla pěkně zblízka. Tyto realistické stavebnice podporují představivost a zábavným a vzrušujícím způsobem odrážejí skutečný život.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám