LEGO City 60243 - Pronásledování s policejní helikoptérou

Děti, které milují hraní rolí, si jistě zamilují tuto sadu Lego City Pronásledování s policejní helikoptérou obsahující policejní vrtulník s funkčním magnetickým řetězem. 

EAN: 5702016617771
Kód 1: 2260243
Kód 2: 60243LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které milují hraní rolí, si jistě zamilují tuto sadu Lego City Pronásledování s policejní helikoptérou obsahující policejní vrtulník s funkčním magnetickým řetězem. Mladí strážci zákona se mohou přidat k hrdinovi televizního seriálu Lego City Samu Grizzledovi a pomoci mu ochránit město před šéfem zlodějů Snakem Rattlerem. A když se k tomu přidá úniková dodávka, motorka a policejní čtyřkolka, je vše připraveno na akční dobrodružství!

„Ouha! Kdo by to byl řekl, že nákladní auta mohou létat!“ Snake Rattler a jeho komplic prchají s kradeným sejfem! Ale policejní čtyřkolka a vrtulník od Lego City s úžasným magnetickým řetězem jsou jim v patách! Pomozte prvotřídnímu pilotovi a policejnímu strážníkovi Samu Grizzledovi navést silný magnet na nákladní vůz Snakea Rattlera… Břink! Pak zdvihněte náklaďák vysoko do vzduchu a dopravte notoricky známého zloděje a jeho parťáka do městského vězení! 

Tato policejní sada s více vozidly od Lego City obsahuje model vrtulníku se silným magnetem pro zdvihání magnetických předmětů, včetně únikového vozidla zlodějů! Úžasná sada pro děti, které milují akční automobilové honičky. Vezměte hrdinu televizního seriálu Lego City Sama Grizzleda, řidiče čtyřkolky, zloděje Snakea Rattlera a jeho komplice. Přidejte vrtulník se zdvihacím magnetem, únikovou dodávku a motorku a máte vše, co potřebujete pro nekonečné, nezávislé hraní! Malí bojovníci proti zločinu mohou zvednout a převézt únikové vozidlo zlodějů tím, že připevní magnet vrtulníku ke kradenému sejfu v zadní části nákladního vozu. V helikoptéře je také místo pro všechny 4 minifigurky.

V sestaveném stavu měří vrtulník Sama Grizzleda přes 11 cm na výšku, 30 cm na délku a 26 cm na šířku, zatímco úniková dodávka Snakea Rattlera měří přes 5 cm na výšku, 10 cm na délku a 5 cm na šířku.

Počet dílků: 212

Návod na stavění pro tuto stavebnici od Lego City najdete v krabici. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry!

Policejní sady od Lego City přinášejí vzrušující stavitelský a herní zážitek díky modelům a postavám, které zobrazují skutečný městský život zábavným a kreativním způsobem.

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 28 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám