LEGO Creator 31101 - Monster truck 3v1

Probuďte v dětech nadšení z velkých aut s touto vzrušující stavebnicí Lego Creator 3v1 Monster truck. Výkonný truck v zeleno-žlutém provedení s funkčním pérováním si poradí s čímkoliv. 

EAN: 5702016616279
Kód 1: 2231101
Kód 2: 31101LEG
339 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Probuďte v dětech nadšení z velkých aut s touto vzrušující stavebnicí Lego Creator 3v1 Monster truck. Výkonný truck v zeleno-žlutém provedení s funkčním pérováním si poradí s čímkoliv. K dispozici je navíc i menší autíčko, které mohou děti použít jako překážku. Tato sada od Lego Creator 3v1 nabízí  tři různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit monster truck, přestavět jej na výkonný sporťák nebo dragster, a případně se pustit do tvoření něčeho úplně nového. Představivosti se meze nekladou! Tato parádní stavebnice podporuje tvůrčí hraní a představuje skvělý dárek pro jakoukoliv příležitost.

Připravte se na pořádnou smršť v tomto monster trucku! Absolvujte zkušební kolo v aréně a vyzkoušejte funkčnost tlumičů, pak povolejte do akce demoliční vůz a show může začít! Jakmile předvedete ty nejlepší kaskadérské kousky, přestavějte monster truck na výkonný sporťák a buďte v cíli jako první nebo jej přetvořte na dragster a stanovte nový rychlostní rekord. Vždycky je tady samozřejmě možnost dát prostor své kreativitě a postavit něco úplně nového. Dokážete ukočírovat tyto tři modely výkonných vozů v jednom?

Monster truck měří přes 6 cm na výšku, 10 cm na délku a 8 cm na šířku.

Počet dílků: 163

Stavebnice Lego Creator 3v1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely nabízejí nevyčerpatelné stavitelské a herní možnosti a zároveň napomáhají k rozvoji tvořivosti u dětí všech věkových kategorií. Zábavné a inspirující stavebnice jsou také skvělým dárkem pro děti k narozeninám či Vánocům.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám