Albi Kvído - Zdravouš a Mlsanda

Kvídův Zdravouš a Mlsanda je unikátní kooperativní hra o poznávání světa zdraví pro rodiny s dětmi ve věku 5 – 10 let. Zábavnou formou dětem otevírá cestu k objevování a sestavování vyváženého jídla z vhodných potravin, vyzývá k…

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 8590228034144
Kód 1: 70366
Kód 2: 70366
499 Kč cena s DPH
249 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Kvídův Zdravouš a Mlsanda je unikátní kooperativní hra o poznávání světa zdraví pro rodiny s dětmi ve věku 5 – 10 let. Zábavnou formou dětem otevírá cestu k objevování a sestavování vyváženého jídla z vhodných potravin, vyzývá k pohybovým aktivitám, zkrátka jednoduše učí o zdravém životním stylu.

Hra vás zavede za Zdravoušem a Zdravěnkou do Zdravíkova, kde lidé pijí čistou vodu ze studánky, jedí vyvážené jídlo a rádi sportují. Poznáte ale i záludné Semtamovice, kde mají lidé v oblibě sladká, tučná a slaná jídla, pijí sladké nápoje a ovládá je zlá čarodějnice Mlsanda. Ta na svůj hrad unesla Zdravěnku, kterou se pokusí Zdravouš vysvobodit. Musí proto získat klíče od hradu, vyčistit zakletou studánku, a navíc být rychlejší než Mlsanda.

Hra Zdravouš a Mlsanda - Kvído obsahuje: herní plán, 50 karet, zdravý talíř, hrací kostku, studánku, pinzetu, hrad Mlsandy, 20 žetonů klíčů, otočnou střelku s pohybovými úkoly, 6 figurek s podstavci, 50 žetonů se surovinami a pravidla

Autorkami hry jsou Andrea Löflerová a Karolína Nováková, ve hře najdete ilustrace české ilustrátorky Michaely Bergmannové.

Hra je určena pro 2 - 5 hráčů od 5 let.

 

 

 

 

 

 

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Vzdělávací, Párty hry
Věk: Od 5 let
Načítám