Efko Fast Food

V báječné rodinné hře Fast food budete co nejrychleji vykrývat objednávky jako obsluha v rychlém občerstvení. Když budete rychlejší než protihráči, vyděláte si více peněz a vyhrajete hru. Zábavná hra, kde záleží na vašem postřehu a rychlosti…

EAN: 8592168549481
Kód 1: 54948
315 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

V báječné rodinné hře Fast food budete co nejrychleji vykrývat objednávky jako obsluha v rychlém občerstvení. Když budete rychlejší než protihráči, vyděláte si více peněz a vyhrajete hru. Zábavná hra, kde záleží na vašem postřehu a rychlosti.

Kdo byl někdy ve velkém rychlém občerstvení, tak ví, jak zde probíhá rychlé vykrývání spousty různých objednávek. A o to jde také v zábavné rodinné hře Fast food. Hráči se snaží co nejrychleji vykrývat přicházející objednávky, jako obsluha rychlého občerstvení. Objednávky představují vždy tři vyložené karty na stole. Jednotlivá požadovaná jídla a pití mají hráči jednak v ruce a nové na hozených kostkách. Kdo nejrychleji poskládá celou objednávku zákazníka, rychle cinkne na zvonek, „vykryje“ zákazníkovu objednávku, a za to získává peníze.

Hra obsahuje: návod, zvonek, 2 hrací kostky s obrázky jídla a pití, 48 karet s jídlem a pitím, 54 karet s objednávkou

Ve hře záleží na postřehu hráčů a jejich schopnosti rychlé kombinatoriky.

Hra je určena pro 2 - 5 hráčů od 6 let.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Párty hry
Věk: Od 6 let
Načítám