Hama Pískování obrázků - Pískování Disney 2v1 - Dinosaur

MALOVÁNÍ PÍSKEM je hitem po celém světě, a to z důvodu uplatnění vlastní kreativity a fantazie. Hlavní výhoda barevného pískování je ta, že ať obrázek dělá dítě či dospělý, vždy se povede. Tvoření obrázků spočívá v odstraňování jednotlivých…

EAN: 8699296254505
Kód 1: 35100-23
8,42 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pískování obrázků - Pískování Disney 2v1 - Dinosaur. Balení obsahuje 2 obrázky k vypískování, speciální pinzetu, 15 tub s barevným pískem a 2 obaly na vytvořené obrázky. Před použitím odstraňte obal a uchovejte pro další použití!

MALOVÁNÍ PÍSKEM je hitem po celém světě, a to z důvodu uplatnění vlastní kreativity a fantazie. Hlavní výhoda barevného pískování je ta, že ať obrázek dělá dítě či dospělý, vždy se povede. Tvoření obrázků spočívá v odstraňování jednotlivých vyseknutých polí a vysypávání těchto polí různě barevným dekorativním pískem. Postupně tímto způsobem vzniká krásně barevný obrázek na zeď či jeko dekorace dětských pokojíčků.

Návod k použití:
1/ Přiloženým párátkem sloupni jednotlivé části samolepícího papíru, nanes písek a přebytečný písek odstraň. Doporučujeme začít obrysy černým pískem. Barevný obrázek slouží jako předloha.
2/ Po vyplnění určenou barvou odstraň další část papíru pro další barvu.
3/ Dokončený obrázek můžeš umístit do přiloženého obalu.

Nevhodné pro děti do 3 let.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám