Albi Kouzelné čtení - Kniha Hravá přírodověda

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací.

EAN: 9788087958179
Kód 1: 74861
Kód 2: 74861
469 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací. Interaktivní mluvící kniha Hravá přírodověda seznámí děti od 6 let se základy přírodovědy. 

Vendelín je žalud, který „má pod čepicí“. Rozhodl se, že když už měl to štěstí a neskončí žádnému zvířeti v žaludku, najde si místo, kde zakoření a stane se statným dubem. Děti s Vendelínem projdou různými biotopy a jejich základními složkami. Vendelín jim prozradí co je živá a neživá příroda, jak se vyvíjí motýl, co je to potravní řetězec, jaké se u nás nacházejí horniny nebo i to, co je vše potřeba udělat, aby nám na stole zavoněl čerstvě upečený chléb. Následujme Vendelína a dívejme se kolem sebe!

V knize Hravá přírodověda nechybí kvízy ve 3 obtížnostech. Děti si tak můžou vybrat obtížnost a ověřit si, co si z knihy zapamatovaly. Těšit se můžete také na dialogy a básničky, které děti uslyší nejen od vypravěčů, ale i od samotného Vendelína.

Namluvili: Veronika Khek Kubařová, Václav Neužil a Jaroslav Plesl
Ilustrace: Martina Lásková
Text: Barbora Pátková , Lucie Kristlíková

Kniha Hravá přírodověda obsahuje přes 2800 zvuků a textů.

Elektronická ALBI tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Cestovní
Věk: Od 6 let

Kouzelné čtení - Kniha Hravá přírodověda

Načítám