Albi Kouzelné čtení - Kniha Člověk a příroda

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 9788087958506
Kód 1: 73074
Kód 2: 73074
449 Kč cena s DPH
224 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Kouzelné čtení je unikátní vzdělávací koncept, díky kterému se zábavnou a poutavou formou dozvíte spoustu zajímavých a užitečných informací. Interaktivní mluvící kniha Člověk a příroda seznamuje děti od 6 let s ekologií a učí je, jak chránit přírodu.

Kniha je pozvánkou k zamyšlení o ekologii a ochraně přírody. Přitom dává přednost pohledu založenému na důkazech před mýty a strašením. Vztah lidské společnosti a přírody nechápe jako boj, ale spíš jako dlouholeté soužití, ve kterém se objevují spory, ale není důvod, aby se rozpadlo. Kromě toho vás kniha vezme na vycházku do pravěké a moderní krajiny, nahlédnete do tajemného podzemí a dozvíte se, na co nadávají bakterie nebo jak si choroš představuje starý buk. Setkáte se i s kamarády Frantou a Pepou, jejichž pohled na přírodu je jako noc a den, což přináší spoustu dalšího poznání a zábavy.

Kapitoly v knize: Život mění planetu, Bez vody není život, Místo pro život, Přírodní zdroje, Odkud bereme energii, Člověk mění krajinu, Péče o krajinu, Jak se chovat ke světu.

Namluvil: Jiří Lábus
Ilustrace: Mgr. Adéla Rúčková Moravcová
Text: Mgr. Lukáš Falteisek, Ph.D.

Kniha obsahuje přes 1600 zvuků a textů.

Elektronická ALBI tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let

Kouzelné čtení - Kniha Člověk a příroda

Načítám