JARNIVYPRODEJ

Albi Kvído - Pohádkové divadlo - Piráti

Zahrajte si s dětmi opravdové divadlo s 21 rekvizitami. Příběh je pokaždé jiný, záleží na fantazii dětí a na náhodě, která dostane nové postavy do příběhu.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 8590228028099
Kód 1: 75415
Kód 2: 75415
473 Kč cena s DPH
236 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Videa

Zahrajte si s dětmi opravdové divadlo s 21 rekvizitami. Příběh je pokaždé jiný, záleží na fantazii dětí a na náhodě, která dostane nové postavy do příběhu. Pohádkové divadlo z koncepce Kvído je opravdové divadlo s rekvizitami, dřevěnými komponenty, kulisami a 4 kostkami, které rozehrají napínavý dobrodružný příběh podle fantazie dětí.

Hra se dětem nikdy neomrzí, protože vyprávění příběhů je pokaždé jiné podle jejich fantazie. Dětská hra Pohádkové divadlo u dětí rozvíjí slovní zásobu a komunikaci, kreativní myšlení, prostorovou orientaci, vlastní fantazii i vzájemnou spolupráci.

Jak se Pohádkové divadlo od Kvída hraje? Hráči postaví divadlo s kulisami a několika doplňujícími rekvizitami. Nejmladší hráč hodí třemi kostkami a určí, které postavy budou hrát v jeho příběhu a 4. akční kostka představuje, jaká akce se v příběhu odehraje, např. pirát schová poklad nebo princ běží k drakovi, aby s ním bojoval apod. Dítě začíná vyprávět příběh dle vlastní fantazie. Řekne první dvě věty a předá kostky dalšímu hráči, který pokračuje v příběhu a hodem kostkami přidá další postavy. Hra končí po dohodě hráčů, až je příběh dokončený.

Hry Pohádková divadla obsahují: dřevěnou základnu složenou ze 2 částí, oboustranné pozadí, 22 postav a rekvizit, 4 kostky a pravidla

Hra je určena pro 1 - 4 hráče.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Dětské, Kreativní
Věk: Od 3 let

Kvído

Kvído - Pohádkové divadlo

Načítám