Sylvanian family Nábytek "Chocolate" králíků - bratr a umývárna

Bráška už je v koupelně připraven po osobní hygieně vklouznout do bačkůrek a umýt si ručičky a pořádně se osušit ručníkem.

EAN: 5054131050156
Kód 1: 10395015
439 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Bráška už je v koupelně připraven po osobní hygieně vklouznout do bačkůrek a umýt si ručičky a pořádně se osušit ručníkem. Králíček je vysoký 8 cm a všechny končetiny jsou ohebné. Hlavičkou se dá otáčet a oblečení opětovně navlékat a svlékat. Umývadlo je součástí zástěny, ve které je upevněna také toaleta. Celá stěna je dlouhá 9,5 cm a vysoká 8,5 cm. Na stěně je upevněn také držák na toaletní papír. U toalety lze horní víko otevřít a zavřít.Veškeré doplňky, mycí a čistící prostředky jsou součástí balení. Froté ručník a látkové bačkůrky jsou poskládané na toaletní skříňce, která má 2 otevírací dvířka. Na umyvadlo lze odložit i mýdlo a na skříňku květinku v květináči. Vše v miniaturním provedení.

Pro doladění interiéru koupelny je připravena dekorace - samolepky s motivem květinek , u toaletního papíru lze také nalepit/simulovat kousek papírku tak, aby vypadal jako reálná.

 

Načítám