Bino Dřevěná Flétna - přírodní

Oblíbený dechový hudební nástroj, na který se dítě rychle a snadno naučí hrát. Jednoduchým zavíráním jednotlivých otvorů prsty a foukáním do zobce vznikají jemné tóny.

EAN: 4019359865808
Kód 1: 82086580
Kód 2: 86580
199 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Oblíbený dechový hudební nástroj, na který se dítě rychle a snadno naučí hrát. Jednoduchým zavíráním jednotlivých otvorů prsty a foukáním do zobce vznikají jemné tóny. Flétny jsou plně funkčním hudebním nástrojem. Flétnička je vhodná jak pro holky, tak i pro kluky starší 3 let. Tento typ nástrojů podporuje u dětí hudební cítění.

Hlavní vlastnosti:

  • dětská velikost

Parametry:

  • Rozměr: 32,5 cm

  • Materiál: dřevo

  • Rozměry kusového balení: 34 x 4 x 4 cm

  • Baleno v krabičce

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

 

Balení: 1 ks
Materiál: Dřevěné
Věk: Od 3 let
Načítám