La Siesta Houpací sít' s tyčemi Hawaii HQR 11-47 - double Palm

Co by byla pláž Waikiki bez palem. Houpací síť s rozpěrnou tyčí Hawaii Palm je tichomořský klenot v odvážné kombinaci smaragdově zelené a světlounce růžové. Vaši zahradu promění na tropickou pláž: stačí se jen uvolnit a nasát sladkou vůni moře.…

Kód 1: HQR 11-47
4 490 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Co by byla pláž Waikiki bez palem. Houpací síť s rozpěrnou tyčí Hawaii Palm je tichomořský klenot v odvážné kombinaci smaragdově zelené a světlounce růžové. Vaši zahradu promění na tropickou pláž: stačí se jen uvolnit a nasát sladkou vůni moře.

Houpací síť s rozpěrnou tyčí Hawaii ztělesňuje nezaměnitelný Aloha spirit - v retro designu s klasickým květinovým vzorem z 50. let. Integrovaný polštářek a polstrované lůžko poskytuje jedinečný relaxační zážitek. Stačí se zhluboka nadechnout, zavřít oči a nechat si zdát o tichomořských plážích.

 

Šířka látky: 110 cm

Délka plochy na ležení: 210 cm

Celková délka: 350 cm

Délka tyče: 110 cm

Nosnost: 160 kg

Nutný minimální odstup: 350 cm


Součástí balení není stojan.

 

Houpací síť s rozpěrnou tyčí Double

Rozpěrná tyč zajistí úplné rozevření této houpací sítě, která je vhodná pro 1 - 2 osoby. Tip na pohodlné ležení: Houpací síť s rozpěrnou tyčí zavěšujte vždy tak, aby byla pěkně vypnutá.

 

Polstrované lehátko

Polstrování houpacích sítí zvyšuje jejich pohodlí a chrání před chladem.

 

Velký počet závěsných šňůr

Velký počet závěsných šňůr přispívá k většímu pohodlí a dlouhé životnosti houpacích sítí i sedaček. Čím více závěsných šňůr, tím rovnoměrnější je rozložení váhy a věrnější pocit beztíže.

 

Dřevo z odpovědného lesního hospodářství

Mezinárodní certifikační systém Forest Stewardship Council (FSC) garantuje, že dřevo pochází z ekologicky a sociálně udržitelného lesního hospodářství. FSC-Licence Code: CO12427.

Typ houpací sítě: s tyčí
Určení: pro dospělé
Načítám