Mindok Ztracené dědictví: Hvězdný koráb

Je tomu dávno, pradávno. Na obloze se objevila nevídaná záře a z ní se vynořila Je tomu dávno, pradávno. Na obloze se objevila nevídaná záře a z ní se vynořila obrovská létající věc cizího původu. 

EAN: 8595558301966
Kód 1: 196
99 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Je tomu dávno, pradávno. Na obloze se objevila nevídaná záře a z ní se vynořila Je tomu dávno, pradávno. Na obloze se objevila nevídaná záře a z ní se vynořila obrovská létající věc cizího původu. Její přílet však skončil katastrofou – těžce poškozena v bitvě s neznámými nepřáteli se ještě vysoko na obloze v děsivé explozi rozletěla na tisíce kusů, které jako gigantický meteorický roj zapadly do všech možných končin prakticky po celé planetě. Časem se každý jednotlivý kousek trosek cizího komplexu dostal do legend pod označením Ztracené dědictví. O mnoho staletí později se odkudsi zjevila věštkyně, přinášející velké proroctví. Předpověděla, že bude nalezen plán, podle nějž je možné všechna Ztracená dědictví shromáždit a spojit, a ten, komu se  to podaří, se stane neomezeným vládcem. Vojevůdci, hrdinové a dobrodruzi všeho druhu se ihned vydali na cesty s jediným cílem – najít onen plán, o kterém mluvila věštkyně, a postupně také všechna Ztracená dědictví. Ti, kteří se rozhodli začít pátrání návštěvou věštkyně, zjistili, že se jedná o  slepou ženu, jejíž osud je neoddělitelně spjat s troskami cizího létajícího komplexu a jeho záhadnými tvůrci. To ona jim poradila, aby nejprve vyhledali starý stroj prapodivné konstrukce, kde by mohl být ukryt kýžený plán – stroj, jejž nazývala „Hvězdným korábem“.

Hra svým rozsahem připomíná geniální Milostný dopis, herní mechanismus je však jiný, takže není třeba se bát totožné hry jen v jiném kabátě. 

Každé kolo se začíná se dvěma kartami na ruce. Hráč musí jednu kartu zahrát. Jeho cílem je buď zcela vyřadit protihráče ze hry nebo zjistit, kde se nachází karta Ztraceného dědictví. Jakmile totiž dojdou karty v dobíracím balíčku, nastává fáze pátrání. Hráči pátrají v pořadí dle čísla karty, kterou si nechali na ruce. Ten, který správně odhadne, kde je karta Ztraceného dědictví, je vítěz. Pokud se to nepodaří nikomu, všichni prohráli. 

Základní sadu karet si hráči mohou rozšířit o karty další sady (například Létající zahrada) a hrát tak až v šesti hráčích s velkým balíčkem karet nebo si karty z jednotlivých sad libovolně namíchat a hrát klasicky s 16 kartami.

Hra obrahuje:

  • 16 hracích karet

  • 4 přehledové karty

  • pravidla hry

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 10 let.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám