Bino Vlak s domečky - 21 dílků

Veselý barevný dřevěný vláček s domečky pro nejmenší. Sada se skládá z 21 dílků, které se dají různě poskládat na vagónky. Rozvíjí fantazii a jemnou motoriku dítěte.

EAN: 4019359821422
Kód 1: 81082142
Kód 2: 82142
571 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Veselý barevný dřevěný vláček s domečky pro nejmenší. Sada se skládá z 21 dílků, které se dají různě poskládat na vagónky. Rozvíjí fantazii a jemnou motoriku dítěte. Dřevěný vláček s veselými jasnými barvami je tahací hračkou a stavebnicí v jednom. Záleží jen na fantazii Vaší ratolesti, jak naloží s vagónky a jejich nákladem v podobě kostek rozmanitých tvarů. Vyrobeno z odolného masivního dřeva.

Hlavní vlastnosti:

  • 3 podvozky a 18 různých kostek

  • odolné dřevěné provedení

Parametry:

  • Materiál: dřevo

  • Počet dílů: 21

  • Rozměry balení: 43 x 10 x 10 cm

  • Baleno v krabici

BINO Europe je nadnárodní firma vyrábějící zejména dřevěné hračky pro děti. Výrobky ze dřeva pod obchodní značkou BINO jsou vyráběny českou firmou z Klatov (dříve pod názvem Olymp Klatovy), jsou vyváženy do celého světa a veškeré hračky mají zdravotní atest, tím splňují všechny normy EU. Firma se zabývá výrobou veškerých druhů dřevěných hraček, mezi velmi oblíbené patří například různé dráhy, obrázkové puzzle, ale taky třeba dětské hudební nástroje. BINO používá oblíbené pohádkové a večerníčkové motivy, které si zamiluje každé dítě.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 měsíců
Načítám