Hama Zažehlovací korálky mix - 1000 ks - MIDI

Zažehlovací korálky HAMA patří mezi nejoblíbenější kreativní hračky. Jsou to různobarevné korály třech velikostí. MINI - tyto korálky jsou určeny pro děti od 10 let a dospělým. S MINI korálky vytváříte detailní a precizní obrázky a vzory. MIDI …

EAN: 028178207663
Kód 1: H207-66
59 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Balení zažehlovacích korálků HAMA obsahuje 1000 korálků MIDI různých barev.

Zažehlovací korálky HAMA patří mezi nejoblíbenější kreativní hračky. Jsou to různobarevné korály třech velikostí. MINI - tyto korálky jsou určeny pro děti od 10 let a dospělým. S MINI korálky vytváříte detailní a precizní obrázky a vzory. MIDI - tato velikost je nejvíce populární ve všech věkových skupinách. MAXI - tato velikost korálků je  pro děti od 3 do 5 let, které ještě nemají takové motorické schopnosti. Korálky se skládají na speciální podložky dle předlohy nebo vlastní fantazie. Po naskládání se překryjí zažehlovacím papírem a zažehlí běžnou žehličkou bez napařování.

Tvořivé hračky, certifikované, se zárukou kvality, oceněné několika cenami. Pomůcka k procvičení fantazie, zručnosti, trpělivosti, rozeznávání tvarů a barev, motoriky atd. Děti ani netuší, že dělají něco více, než že si jen hrají.

Doporučeno pro děti od 5 let.

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám