LEGO Technic 42078 - Mack náklaďák

Užívej si skvělé zážitky a tvoř inovativní stavby s touto zcela výjimečnou 2v1 replikou náklaďáku Mack Anthem z řady LEGO Technic.

EAN: 5702016116939
Kód 1: 2242078
Kód 2: 42078LEG
4 005 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Užívej si skvělé zážitky a tvoř inovativní stavby s touto zcela výjimečnou 2v1 replikou náklaďáku Mack Anthem z řady LEGO Technic. Tento do nejmenšího detailu propracovaný model byl vyvinut ve spolupráci s firmou Mack Trucks Inc.

Obsahuje celou řadu realistických detailu a funkcí. Otevři dveře a objevíš kvalitně vybavenou kabinu řidiče s podrobnou přístrojovou deskou a volantem, slunečními clonami, nastavitelnými sedadly a patrovou postelí. Pod kapotou najdeš šestiválcový řadový motor s pohyblivými písty a rotujícím chladičem. S náklaďákem mužeš dojet na vybrané místo, spustit opěrné nohy, vysunout a zajistit stabilizační podpěry a pak pomocí synchronizovaných jeřábových ramen zvednout kontejner na odpojitelný náves. A když se budeš cítit na jinou stavitelskou výzvu, mužeš jej přestavět a vytvořit kultovní popelářské auto MACK LR, jehož součástí je celá řada autentických detailu.

Rozměry kusového balení: 58 x 48 x 12 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 11 let
Načítám