Teifoc Stavebnice Teifoc - Domek Sergio

Stavebnice z pravých pálených cihel. Stavění staveb z věrných kopií skutečných cihel a malty. Zažijte pocity velkých stavitelů a postavte si svoji pevnost či rodinný dům. Stavebnice lze mezi sebou vzájemně kombinovat. Pokud chcete postavit…

EAN: 8594877035552
Kód 1: T4010-3555
Kód 2: 3555SME
565 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Stavebnice z pravých pálených cihel. Sestavte si svůj malý domek s cihel a malty. Možno sestavit dvě varianty nebo se nechte unášet svojí fantazií.

Stavění staveb z věrných kopií skutečných cihel a malty. Zažijte pocity velkých stavitelů a postavte si svoji pevnost či rodinný dům. Stavebnice lze mezi sebou vzájemně kombinovat. Pokud chcete postavit novou stavbu, namočte původní stavbu na 4 - 5 hodin do vody, malta se rozpustí a cihly jsou opět připraveny na další stavbu.

Stavebnice Teifoc je jedinečný systém sestavování a hraní, který využívá skutečné opakovaně použitelné cihly k vytvoření zábavných a propracovaných staveb a výtvorů. Stavebnice obsahuje cihly, maltu, misku, zednické hladítko a desku pro konstrukci modelu. Cihly jsou vyrobeny z pálené hlíny a jsou zcela bezpečné pro dětskou zábavu. Každá sada Teifoc obsahuje jeden nebo více stavebních plánů, ale můžete se nechat inspirovat svou fantazií. Malta je směs písku a kukuřice. Chcete-li vytvořit nový model, jednoduše namočte stávající stavbu do vody, vysušte cihly a můžete znovu stavět. Je to velmi snadné.

Stavebnice obsahuje: stavební návod, maltu, cihličky, hladítko, plastová vrátka, podložku

Vše je vyrobeno z přírodních materiálů.

Rozměry výrobku (mm): 135 x 180 x 210

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 85
Věk: Od 6 let

Stavebnice Teifoc

Načítám