Pexi Písmena Psaní a mazání 1

Písmena Psaní a mazání 1 je didaktická společenská hra určená především pro děti, které se učí číst a psát. Zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Na všechny kartičky lze psát a malovat fixem. Napsané texty lze mazat speciální…

EAN: 5906018007398
Kód 1: 29000739
225 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Písmena Psaní a mazání 1 je didaktická společenská hra určená především pro děti, které se učí číst a psát. Zdokonaluje manuální zručnost a správné držení pera. Na všechny kartičky lze psát a malovat fixem. Napsané texty lze mazat speciální koncovkou. Děti mohou používat tabulky opakovaně.

Hra se skládá z 28 naučných motivů na 14 tabulkách a mazací fixy. Na každém z 28 motivů se nachází jedno písmeno. Řádky obsahují prostor pro psaní písmen. Každý znak obsahuje pomocnou přerušovanou čáru, která pomáhá při kreslení jeho tvaru. U písmen se nacházejí obrázky, jejichž název začíná stejným písmenem, což velmi napomáhá při výuce čtení. Na všechny kartičky s úkoly lze psát a malovat fixem. Napsané texty lze snadno smazat speciální koncovkou na násadce fixu. Děti mohou opravovat chyby a používat tabulky opakovaně, v krabici.

Balení obsahuje: 28 cvičení s písmenky a slovy na 14 tabulkách, stírací fix s mazací koncovkou, český a slovenský návod

Rozměr balení: 19,5 x 18,5 x 5 cm

Vhodné od 5 let

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Dětské
Věk: Od 5 let
Načítám