Mindok Pandemic: Legacy - Rok 1 (modrá krabice)

Začíná to nenápadně... Jeden virus zákeřnější než obvykle. Nic, s čím by si váš tým nedokázal poradit. Ale jak se leden nachýlí k únoru… Výsledkem bude rok, na který nikdo nezapomene. To není obyčejný virus. To není obyčejný rok. Váš tým spatří…

EAN: 8595558302420
Kód 1: 242
1 599 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Začíná to nenápadně... Jeden virus zákeřnější než obvykle. Nic, s čím by si váš tým nedokázal poradit. Ale jak se leden nachýlí k únoru… Výsledkem bude rok, na který nikdo nezapomene. To není obyčejný virus. To není obyčejný rok. Váš tým spatří, zažije a udělá věci, které mohou zachránit lidstvo před úplným vymřením. O událostech tohoto roku se budou tradovat legendy po mnoho budoucích generací. Dokážete zachránit lidstvo? Přežijete celý rok? Dokážete měsíc po měsíci čelit překvapením a nástrahám i prchavosti dosažených úspěchů? Jste připraveni na Pandemic Legacy?   

Pandemic Legacy - Rok 1 je plnohodnotná hra. Nebudete potřebovat základní hru Pandemic ani žádné její rozšíření.

Autor hry: Matt Leacock

Hra obrahuje: herní plán s hlavními světovými metropolemi, 5 karet postav, 4 figurky, 6 výzkumných stanic, 7 různých žetonů, 96 kostiček nemocí, 48 karet infekce, 61 hracích karet, 62 karet poselství, 4 karty civilistů, 5 obálek, přehledové karty, pravidla a mnoho dalšího!

Hra je určena pro 2 - 4 hráče od 13 let.

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 13 let
Načítám