Albi Catan - rozšíření pro 5 - 6 hráčů

S touto doplňkovou sadou můžete hrát Osadníky z Catanu také v pěti nebo šesti hráčích. Pravidla jsou stejná jako při hře ve 2 - 4 hráčích, ale stavět můžete kdykoli v průběhu hry (nemusíte čekat na to, až přijdete na řadu). 

EAN: 8590228020161
Kód 1: 99378
Kód 2: 99378
625 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto doplňkovou sadou můžete hrát Osadníky z Catanu také v pěti nebo šesti hráčích. Pravidla jsou stejná jako při hře ve 2 - 4 hráčích, ale stavět můžete kdykoli v průběhu hry (nemusíte čekat na to, až přijdete na řadu). Tato sada tedy obsahuje další figurky a kartičky, aby mohlo hrát hru současně až 6 hráčů.

Tato sada tedy obsahuje další figurky a kartičky, aby mohlo hrát současně až 6 hráčů. Toto je rozšíření k nové verzi klasické hry Catan - Osadníci z Catanu, ve které jsou plastické figurky. K 15. výročí vzniku Osadníků připravil výrobce v Německu nový design Osadníků. Nyní jsou tedy jednotlivé hrací komponenty vykreslenější do detailů a od staršího typu her se trochu liší. Věříme ale, že pokud máte plastovou verzi hry, s těmito menšími odlišnostmi si lehce poradíte.

Toto rozšíření není kompatibilní s dřevěnými Osadníky. 

Autor hry: Klaus Teuber

Hru nelze hrát samostatně a je potřeba mít i základní hru Catan - Osadníci z Catanu.

Hra je určena pro 5 - 6 hráčů od 10 let.

Balení: 1 ks
Typ hry: Strategické
Věk: Od 10 let
Načítám