Zapf My First Baby Annabell

Roztomilá panenka s modrýma zavíracíma očima je jako Šípková Růženka, moc ráda spí. Nicméně, tak jako ráda leží na zádech se zavřenýma očima, stejně tak ráda objevuje okolní svět, když je vzhůru. A ve světě je toho přece tolik co objevovat!…

EAN: 4001167700532
Kód 1: 12700532
Kód 2: 700532ZAP
545 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Roztomilá panenka s modrýma zavíracíma očima je jako Šípková Růženka, moc ráda spí. Nicméně, tak jako ráda leží na zádech se zavřenýma očima, stejně tak ráda objevuje okolní svět, když je vzhůru. A ve světě je toho přece tolik co objevovat! Například její růžové dupačky s jednoduchým on+off rozepínáním, které jsou navrženy speciálně pro ty nejmenší ručičky. A co teprve legrační potisk dupaček – ovečky ve městě. Čepička do barvy k dupačkám krásně sedí. Ti, kdo pořád chtějí něco objevovat, mají také brzy žízeň, a proto si s sebou My First Baby Annabell přináší růžovou lahvičku. Po napití z lahvičky je zase čas se trochu prospat.

Model „pro nejmenší“ (36 cm) s měkkým tělíčkem a zavíracíma očima. Podporuje děti už od jednoho roku ke „hře na“ a poskytuje prvotní podněty pro rozvíjení smyslu pro empatii a odpovědnost.

Součástí balení je lahvička.

Rozměry kusového balení: 20 x 31 x 16 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám