Stamp Ledové království/Frozen - Bezpečnostní set helma, kolenní a loketní chrániče

Dětský set s motivem Ledové království/Frozen - bezpečnostní helma, kolenní a loketní chrániče jsou vhodné na kolo, skateboard, kolečkové brusle. Regulovatelná velikost helmy je S: 50 - 56 cm. Vnitřní část je vyrobena z pěnového plastu EPS.…

EAN: 3496272405075
Kód 1: 1076RN240507
599 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dětský set s motivem Ledové království/Frozen - bezpečnostní helma, kolenní a loketní chrániče jsou vhodné na kolo, skateboard, kolečkové brusle.

Regulovatelná velikost helmy je S: 50 - 56 cm. Vnitřní část je vyrobena z pěnového plastu EPS. Rychlé a snadné nastavení. Kolečkem na zadní části helmy lze regulovat velikost.

Nezbytnou součástí jízdy dítěte na kolečkových bruslích, kole nebo jiném dětském dopravním prostředku je sada chráničů pro holčičky s motivem Frozen. Díky hezkému a populárnímu motivu budou Vaše děti chrániče považovat za příjemnou součást jízdy a návyk nošení chráničů při jízdě již nebude problém.

Technický popis:

  • pevná ochranná část chrániče

  • vnitřní část chrániče komfortně tvarovaná proti otlakům

  • tvar dobře obepínající koleno i loket

  • upevňování chrániče pomoci systému suchých zipů

  • vyrobeno ze zdravotně nezávadných a odolných materiálů

Doporučení: Chrániče doporučujeme opatřit již v začátcích výuky jízdy dítěte na kolečkových bruslích a přirozenou cestou tak dítě učí používání bezpečnostních prvků.

Vhodné por děti od 3 let.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám