Albi Kouzelné čtení - Kniha Doprava

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. Nutno vlastnit Elektronickou Albi tužku, která se…

EAN: 9788087958155
Kód 1: 76131
Kód 2: 76131
449 Kč cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 3ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Kouzelné čtení je unikátní výukový systém, který vám přináší spoustu informací a zábavy. Stačí, když se lehce dotknete tužkou obrázku nebo textu, ozve se příslušná informace, zvuk nebo hudba. 

Interaktivní naučná kniha Doprava z edice Kouzelné čtení zavede děti od 3 let do světa dopravních prostředků a strojů. Vydají se na dopravní hřiště, projdou se ulicemi města, poznají práci záchranářů, prozkoumají letiště, prohlédnou si stavbu, projedou se po statku traktorem, zavítají na nádraží a udělají si výlet do přístavu. Naučí děti bezpečnosti v silničním provozu, poznají dopravní značky a dozví se spoustu užitečných informací ze světa dopravy a strojů. Na každé stránce knihy Doprava si děti poslechnou zábavnou a poučnou dopravní písničku. V knize Doprava se mohou dozvědět i řadu technických detailů o fungování nejrůznějších strojů.

Kniha Doprava obsahuje přes 2 000 zvuků a textů.

Je namluvena Janou Holcovou a Jaroslavem Pleslem a ilustrovaná Josefem Švarcem.

Elektronická Albi tužka není součástí knihy. Prodává se samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ hry: Vzdělávací, Pro jednoho
Věk: Od 3 let

Kouzelné čtení

Kouzelné čtení - Kniha Doprava

Načítám