Crussis Koloběžka Urban 4.3 - černá s červeným nášlapem

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Kategorie koloběžek CRUSSIS URBAN mají vysoké sportovní ambice a jsou určeny pro hobby i sportovně nadšené koloběžkáře. Urbanka je kvalitní sportovní koloběžkou,…

EAN: 8595640700721
Kód 1: URBAN 4.3
8 790 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Kategorie koloběžek CRUSSIS URBAN mají vysoké sportovní ambice a jsou určeny pro hobby i sportovně nadšené koloběžkáře. Urbanka je kvalitní sportovní koloběžkou, nikoliv hračkou! Jízda na nich je jak zábavou, tak fyzickým i duševním relaxem. Předností koloběžek CRUSSIS řady URBAN je vysoká tuhost patentovaného řešení rámu, díky níže se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností přenášena do přímého směru jízdy. Krátký rozvor kol zaručuje vynikající jízdní vlastnosti a perfektní ovladatelnost koloběžky. Koloběžka je osazena náboji s průmyslovými ložisky, které mají při jízdě minimální odpor a vynikající setrvačnost. Pláště SCHWALBE BIG APPLE s velmi nízkým valivým odporem mají perfektní jízdní vlastnosti jak na silnici, tak v lehkém terénu, kde dobře vedou zvolenou stopu. Koloběžky CRUSSIS URBAN jsou osazeny brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkem. Brzdové páčky jsou navíc vybaveny integrovaným zvonkem. Kabeláž je vedena vnitřkem rámu, čímž je zamezeno jakémukoliv mechanickému poškození brzdného systému. Velmi příjemná anatomická madla perfektně padnou do každé ruky a jsou vhodná i pro dlouhé vyjížďky. Koloběžky CRUSSIS řady URBAN jsou určené juniorům od 10 let až po dospělé do 200 cm.

Koloběžky řady URBAN jsou vhodné na zpevněné cesty, cyklostezky nebo do lehčího terénu, ale v žádném případě se neztratí ani ve městě!

Díky tuzemské výrobě garantujeme českou kvalitu a jedinečný design za příznivou cenu. Koloběžky jsou vyráběny v ČR pod vlastní značkou CRUSSIS. Rámové a designové řešení je patentováno pro celou EU a USA.

 

Technické údaje:

Rám: CRUSSIS se šroubovaným nášlapem

Představec: CRUSSIS Alu, 31,8/105 mm

Vidlice: CRUSSIS

Hlavové složení: Ahead 1 1/8

Řídítka: CRUSSIS Alu MTB

Šířka řídítek: 620 mm

Ráfky: přední 26" a zadní 20", CRUSSIS dvoustěnné

Pláště: SCHWALBE Big Apple

Dráty: černé

Duše: SCHWALBE

Madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná

Brzdové páky: TEKTRO s integrovaným zvonkem

Brzdové čelisti: TEKTRO "V" brake

Náboje: CRUSSIS s průmyslovými ložisky

Hmotnost: 10 kg

Nosnost: 150 kg

Délka: 1750 mm

Délka nášlapu: 480 mm

Světlost nášlapu: 50 mm

Výška: 980 mm

Rozvor kol: 1170 mm

Typ ventilku: AV

Balení: 1 ks
Typ: Urban
Načítám