Crussis Koloběžka Cross 6.1 - červená s černým nášlapem

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Jak už sám název napoví, jedná se o sportovně laděné koloběžky, vhodné zejména do terénu, pro MUSHING (jízda se psím spřežením) nebo na sjezd. Díky vysoké tuhosti…

EAN: 8595640700752
Kód 1: CROSS 6.1
13 390 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Jak už sám název napoví, jedná se o sportovně laděné koloběžky, vhodné zejména do terénu, pro MUSHING (jízda se psím spřežením) nebo na sjezd. Díky vysoké tuhosti patentovaného řešení rámu s krátkým rozvorem se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností přenášena do přímého směru jízdy. Stejně dobře pak drží stopu při vyšších rychostech v náročném terénu! Kola jsou obuta na špičkové pláště SCHWALBE TOUGH TOM přední 26" a JUMPIN JACK zadní 20", vyvinuté speciálně pro jízdu v terénu. Velké bloky plášťů zabírají v písku i blátě a zvláštní vrstva chrání bok proti proražení. Náboje s průmyslovými ložisky mají při jízdě minimální odpor a vynikající setrvačnost. Koloběžka je vybavena hydraulickými kotoučovými brzdami TEKTRO, které neztrácí brzdný účinek ani při dlouhém a intenzivním brzdění. Odpružená vidlice vyšší řady ZOOM je uzamykatelná z řídítek a zaručuje maximální komfort při jízdě v jakémkoliv terénu. Vidlici lze za jízdy kdykoliv přímo z řídítek zamknout nebo odemknout podle toho, jak je potřeba. Konstrukce rámu je zesílena v nejnamáhanějších částech koloběžky. Velmi příjemná anatomická madla perfektně padnou do každé ruky a perfektně sedí v dlani i při jízdě v těžším terénu. Koloběžka je určena juniorům od 12 let až po dospělé do 200 cm.

CROSSky jsou určeny zejména do terénu, pro MUSHING, nebo sjezdy. Bez psího spřežení nejsou díky vyšší světlé výšce nášlapu vhodné na rovinné cesty.

Díky tuzemské výrobě garantujeme českou kvalitu a jedinečný design za příznivou cenu. Koloběžky jsou vyráběny v ČR pod vlastní značkou CRUSSIS. Rámové a designové řešení je patentované pro celou EU a USA.

 

Technické údaje:

Rám: CRUSSIS se šroubovaným nášlapem

Představec: CRUSSIS Alu, 31,8/105 mm

Vidlice: ZOOM VAXA R-LO, uzamykatelná z řídítek

Hlavové složení: Ahead 1 1/8

Řídítka: CRUSSIS Alu MTB

Šířka řídítek: 620 mm

Ráfky: přední 26" a zadní 20", CRUSSIS dvoustěnné

Pláště: SCHWALBE Tough Tom / Jumpin' Jack

Dráty: černé

Duše: SCHWALBE

Madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná

Brzdové páky: hydraulické TEKTRO Auriga

Brzdové čelisti: hydraulické TEKTRO Auriga

Náboje: CRUSSIS DISC s průmyslovými ložisky

Hmotnost: 12 kg

Nosnost: 150 kg

Délka: 1750 mm

Délka nášlapu: 480 mm

Světlost nášlapu: 120/75 mm

Výška: 1070 mm

Rozvor kol: 1200 mm

Typ ventilku: AV

Balení: 1 ks
Typ: Cross
Načítám