Easy Creative plastelína - 12 barev

Podpořte dítě při rozvoji fantazie a manuálních schopností. Tvarování modelů z plastelíny posiluje vnímání trojrozměrných útvarů a rozvíjí manuální schopnosti.
 

EAN: 5905339457004
Kód 1: S45700
29 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podpořte dítě při rozvoji fantazie a manuálních schopností. Tvarování modelů z plastelíny posiluje vnímání trojrozměrných útvarů a rozvíjí manuální schopnosti. Díky řadě 12 živých barev mohou děti tvořit velkolepá díla a provádět první experimenty s mícháním a srovnáváním barev. Plastický materiál umožňuje tvorbu a modelování jak jednoduchých, tak komplikovaných tvarů. 

Bezpečnost uživatelů, především dětí, je pro nás nejvyšší prioritou. Plastelína pro děti splňuje požadavky směrnice, díky tomu ji mohou požívat i ti nejmenší. Díky speciální technologii modelína nešpiní ruce.

  • Plastelína je zabalena do praktické krabičky s blistrem, který rozděluje barvy

  • Plastelínu pro děti lze používat opakovaně, stačí ji rozehřát v rukách a můžete znovu tvořit

Plastelína je často používána během výuky, děti si s ní avšak rády hrají i doma. Díky školní modelíně můžete vytvářet trojrozměrné modely, ale také lepit obrázky na ploše. Plastelína je materiál, který se snadno zpracovává, díky tomu si s ním děti snadno poradí při tvorbě trojrozměrných modelů a figurek. Barvy jednotlivých kousků je možné vzájemně míchat a vytvářet nové v souladu s pravidly míchání barev. Je však nutné zohlednit, že se jedná o nezvratný proces – jednou smíchanou plastelínu již nelze navrátit do původního stavu. 

Parametry:

  • v sadě: 12 kusů

  • váha jednoho válečku 16 g

  • tvar: kulatý

  • netoxický výrobek

Balení: 1 ks
Načítám